Allmän kontaktinformation

Digital information:

Kontakt, frågor, gyckelförfrågningar, jobbförfrågningar (vi kan jobba på det mesta) eller vad du/ni än må ha på hjärtat görs via mail på info@d-group.se.

Frågor om d-group.se, tentakravallen.se, dömd.nu och vårt webbaserade biljettsystem görs på webb@d-group.se.görs på webb@d-group.se.

Analog information:

D-Group
Datateknologsektionen
Kårallen, Universitetet
581 83 Linköping

Org.nr: 822002-1409
BG: 436-2497

Information om poster

Chief - Slukas Bambi Lindqvist

Gör sånt som chiefar gör. Älskar att prata och befinner sig gärna i centrum. Skickar mail hela dagarna förutom när det är möten. Har ett väldigt överskott på yoloswagkontot och för sig som en baws. På nätterna drömmer denna groupie om världsherravälde och DÖMD såklart.

Email: chief@d-group.se

WERK - Golv-Martin Andersson

WERK mer känd som Kungen i djungeln. Somliga hävdar att D-Group inte kan köra bil, werk är ett levande bevis på att detta inte stämmer. Han backar med släp i sömnen och bär traktordäck uppför märkesbacken dagligen. Mer hår på bröstet och större alkoholtolerans går inte att hitta. Sägs också vara oerhört välutrustad.

Email: werk@d-group.se

Webb & ÖverDomaren™ - Viktor Wällstedt

Rattar runt och leker med servern, hemsidor, mailkonton och alla hemliga system. Hamnar ofta vilse i kodjungeln och har därför tele2 kundservice på speeddial. Drömmer om padding, .nu domäner och underjordiska serverhallar. ÖverDomaren™ innehar ansvaret för tävlingen under DÖMD.

Email: webb@d-group.se

J^8 - Elias Lilja

Ljud eller oljud spelar ingen roll, alla ljud är bra ljud. Helst ska det låta mycket. Gärna ännu mer. Tycker du såhär så tycker du precis som J^8, våran egen gyckelmästare och allmänt musikaliskt talangfulle groupie. Om du hör ljud eller får en strålkastare i ansiktet så är det han som är i farten.

Email: j8@d-group.se

Wokk - Fluffet "Svetlana" Öhrström

Hjälper trattwebb som helt saknar designsinne, och att gå vilse i kod så han inte känner sig ensam och övergiven bland alla system. Wokk -- som den logiska och jättebra akronymen antyder -- är Webb och Trykk, så han sysslar med det också.

Email: wokk@d-group.se

Ca$h - Ful-Harald Slampe Pettersson

Skatteskingring och utlandskonton i Monaco är inte nya begrepp för den här filuren. Bästa grenarna i femkampen är huvudräkning och skattjakt. Om ditt marknadsvärde på aktiemarknaden i år har ökat mer än kassörens har du redan halva inne.

Email: kassor@d-group.se

Event - David Wajngot

Detta är groupien som fixar festen! Det är han som planerar, bokar och allmänt har koll så att allt fungerar som det ska. Det är honom ni har att tacka för Nollesittningen, Julsittningen, Propexus Glador och icke att förglömma: DÖMD-sittningen. En tvättäkta perfektionist som ofta vaknar mitt i natten för att fixa till det sista på bordsplaceringen.

Email: event@d-group.se

Spons - Sara Svensson

Groupien alla vill va. Med sin oerhörda utstrålning och sitt outtröttliga leende charmar denna groupien företagen och fixar dealer vanliga dödliga bara kan drömma om. På sin fritid brukar spons sysselsätta sig med att ringa diverse företag för att knyta kontakter. Ingen har någonsin sett spons utan sin telefon.

Email: spons@d-group.se

Öl & Bar - Victor Dannetun

Hörde jag skål? Att du gjorde! Öl&Bar är vår alldeles egna smygalkoholist. Öl&Bars drinkar för dig upp till sjunde himlen och dennes öl smakar som den friskaste sensommarvinden! Tack vare denna briljanta groupie är D-Group aldrig törstiga. Om du på något av våra event druckit något annat än vatten så är det Öl&Bar du har att tacka.

Email: olbar@d-group.se

Trykk - Jonatan Pålsson

Dessa tre musketörer vet skillnaden på en fin bild och en ful bild. De har ett estetiskt sinne som saknar motstycke och tillber endast skaparna av Adobe Illustrator samt Photoshop. Behöver du hjälp med din Powerpoint eller en ny profilbild på Facebook är det dessa groupies du ska prata med.

Email: trykk@d-group.se

Biljett & U-lag - Johan Thornström

Groupien som sitter på makten. Utpressning och smicker är inget som biter på denna groupie. Biljetts livsuppgift är att vakta alla biljetter och se till att få valuta för dem. När han inte förskingrar biljetter tar han hand om och får agera tolk åt folk som kommer till Linköping från rikets alla hörn när de taggar DÖMD.

Email: biljett@d-group.se Alt. ulag@d-group.se

Spokk - Harald Vogel

Groupien med kontakterna. Spokk ställer upp när spons inte räcker till. Är dessutom en jättemysig trykkare som inte säger nej till att dansa tryckare.

Email: spokk@d-group.se

Mat - Niklas Almqvist

"Man äter inte för att leva, man lever för att äta" - Niklas Almqvist 2014. Detta citat säger allt, matansvarige lägger all sin tid i köket och hävdar konstigt nog att det är mannen som ska stå i köket. Aldrig har en hamburgare smakat såå gott, och hans kycklingwraps får även den mest envise vegetarianen att ge upp sin livsstil.

Email: mat@d-group.se