Nollesittning & nollephesten

När nolle-p lider mot sitt slut och det börjar bli dags för STABEN att uppgradera nollan till etta bjuder D-Group in till finfest. Faddrar och nollan välkomnas till sittning i sina finaste kläder för att njuta av god mat och underhållning. Kvällen avslutas med ett hejdundrande firande på kårallen tillsammans med TBi- och Y-sektionens nyblivna ettan och faddrar.

Åvvefix & Invigning

Då nolle-p är över och alla nya ettor har fått sina overaller kommer D-Group att hjälpa till att snygga till dem. Vi ser till att det finns färg så att man kan skriva namn och måla maskotar samt revärer och märken som man kan sy på. Efter att overallerna har blivit fulländade ska dessa invigas, detta sker traditionsenligt med lekar och tokigheter tillsammans med Läxmästeriet och deras nya ettor.

Tentakravallen

När höstens tenta-p äntligen är genomlidet och tankeknölarna värker av utmattning är det dags att koppla av med en fest, Tentakravallen. Då får du äntligen tid att fira dina avklarade tentor eller att du får chansen att tråna efter tentatanterna en gång till. Tentakravallen arrangerar vi tillsammans med Bi6.

Julfesten

Då julen är på ingång och du börjar skymta tomtar i varje hörn tycker D-Group att det är ett alldeles utomordentligt tillfälle att fira den kommande helgen med en sittning. Denna julsittning anordnas av D-Group och Läxmästeriet och vi lovar att vi ska vara så snälla vi bara kan under hösten för att locka tomten till ett bord nära dig.

Propexus Glador

Eftersom D-sektionen kryllar av herrar och Logopedsektionen kryllar av damer anordnar D-Group och Oralspex en gemensam sittning där alla får en varsin bordsdam/herre. Propexus Glador har gjort succé ända sedan den först anordnades våren 2010, så vi fortsätter givetvis traditionen även denna vår.

DIMD

Kliar det i kastarmen? Tycker du att det är lite för långt mellan DÖMD och DÖMD ? Misströsta ej, du behöver inte vänta ända till nästa DÖMD för att njuta av D-arnas favoritsport. Under våren kommer nämligen DIMD, Datateknologsektionens Interna Mästerskap i Dart. Här bjuds du på en helkväll med dart, du kan träna upp dina färdigheter och/eller visa för alla andra att det är du som är kungen av denna ädla sport. Självklart bjuds du även på mat under kvällen.

DÖMD 2016

I mars slås dörrarna upp till årets bästa fest, DÖMD ! Datateknologsektionens Öppna Mästerskap i Dart är en av norra Europas största darttävlingar som arrangeras för 35:a året i rad. Festen som pågår i tre dagar börjar med kravall på torsdagen, fortsätter med fest på fredagen och avslutas med tävling, sittning och eftersläpp på lördagen.

Denna fest får inte missas så boka in datumen redan nu!